Merkbeleving

Wat maakt jouw merk uniek? Heb je een herkenbare en eenduidige stijl die je doelgroep overal herkent? Samen met onze brandingkunstenaars kom je tot de kern. Visueel aantrekkelijk én met het gewenste effect.

Zorg voor herkenbaarheid

Een sterke merkbeleving zorgt voor de basis van je organisatie. Je hebt nagedacht over je uitstraling en vertaalt dit door naar alle visuele uitingen in je organisatie.

Werken aan de branding van jouw bedrijf is essentieel voor je positionering in de markt. Het heeft impact op je merkbekendheid en herkenbaarheid. Niet alleen waardevol voor het binnenhalen van nieuwe klanten, maar ook voor het verleiden van potentiële medewerkers.

 • De huisstijl laat zien wie je bent. Met logo, kleuren, typografie en fotografie.
 • Een huisstijlhandboek met bijpassende tone of voice geeft handvatten voor het gebruik van de stijl door alle collega’s.
 • De stijl vertaal je vervolgens door naar video’s, animaties, brochures en ander campagnedesign.
Sarah Boer

Sarah Boer

Maak kennis met onze designer en contentmarketeer

Deze klant ging je voor

Renses wilde de marketing al opstarten vóórdat de auto daadwerkelijk in de haven van Rotterdam gearriveerd was. Onze photoshopkunstenaar verzorgde de eerste beelden én de echte beelden daarna.

Ontdek dit project
Waag een eerste stap

Waar kunnen we je mee helpen?

  Nog vragen?

  We begrijpen dat het inschakelen van een branding bureau vragen oproept. Om je op weg te helpen hebben we een aantal veelgestelde vragen over branding alvast beantwoord. Voor meer vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  Ik heb een andere vraag
  Hoe zorgen jullie dat jullie mijn merk leren kennen?
  Waarom is branding belangrijk?