Renses | Branding Subaru’s eerste elektrische SUV

Mei 2022 – still going strong

Renses is een begrip in Alkmaar en omstreken. Een autodealer die van vader op zoon is doorgegeven en die zich nu focust op elektrische auto’s. Met CirQulus zijn zij bovendien een one-stop-shop voor alle elementen die bij verduurzaming komen kijken.

De uitdaging

Sinds 2022 is Renses de meest prominente dealer voor de nieuwste elektrische SUV van Subaru: de Solterra. Renses biedt, naast het standaard model, ook een limited edition aan die je volledig zelf kunt samenstellen. Ga je voor de bumper in lakkleur? Past lederen rode bekleding bij jou? Of kies je voor het gouden star teken?

Renses wilde de marketing al opstarten vóórdat de auto daadwerkelijk in de haven van Rotterdam gearriveerd was. Wat inhield dat er nog geen beelden waren van de limited edition, nog geen beelden om in de configurator op te nemen en om mee te communiceren.

De vraag aan ContentKunstenaar: kunnen jullie de beelden van het standaard design omtoveren in visuals van de limited edition?

Yes we can! Onze photoshop-kunstenaar heeft een knap staaltje werk afgeleverd. De samenwerking is na deze vraag verder uitgebreid.

Brochure
Afbeeldingen in de configurator
Fotografie in de haven
Fotografie in het 'echte leven'
Animatie introductiedag
Animatie reclamebord
Campagne 'je bent toch geen fossiel'
Brochure

De oplossing

Wat begon met een photoshop-opdracht, werd vervolgens uitgebreid met animaties, het inrichten en onderhouden van de social media kanalen, social media planning en strategie, fotografie, brochuredesign, video’s en campagnestrategie. Samen zetten we steeds een stap verder. Geen idee is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Photoshop
  • Campagnestrategie en -design
  • Video en animatie
  • Fotografie
  • Brochuretekst en -design
  • Strategie en planning
  • Social media – LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok

Een impressie van de fotografie

Ook alle ogen op jou richten?

Wil jij voor jouw kanalen ook design dat de aandacht trekt? Geef je merk kleur en een herkenbare look & feel met een doordachte huisstijl en design.
Heb je een vraag? Stel ‘m hier!