Mercell | interviews met klanten

Mei 2022 – still going strong

Het strategische belang van inkoop- en contractmanagement is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Het vinden en binden van de juiste leveranciers stelt organisaties namelijk in staat om invulling te geven aan ambities.

Mercell faciliteert dit inkoop- en contractmanagementproces met slimme inkoopsoftware. Hiermee is het mogelijk om het hele proces te digitaliseren: van eenvoudige offerteaanvragen tot complexe tenders.

De uitdaging

Mercell kon wel wat handjes gebruiken op het vlak van contentmarketing, en dan met name voor het interviewen van klanten en creëren van klantcases en ondersteunen bij het vermarkten van het product aan een nieuwe doelgroep.

 

De oplossing

Tegen zo’n leuke vraag zeggen we natuurlijk geen nee. Sinds mei 2022 schrijven we de klantcases voor Mercell. Hierbij krijgen we vaak de contactgegevens doorgestuurd en pakken we de communicatie met de klant en de ontwikkeling van de blog van daaruit op.

Ook hebben we de accountmanagers van Mercell mogen helpen met het creëren van een sterk verhaal naar een nieuwe doelgroep. Dit is gepaard gegaan met het maken van een PowerPoint die zij in hun presentatie kunnen gebruiken.

Dit vindt de klant

“Nancy heeft ons het afgelopen jaar goed geholpen met het schrijven van content en nadenken over een nieuwe propositie. We kenden haar al via eerdere publicaties en zijn ontzettend blij met het resultaat en de kwaliteit! We gaan de samenwerking uitbreiden.”
– Louis Gossieau, head of marketing bij Mercell

Ook klantcases op je website?

Wil je ook klantcases uitlichten op je website, maar heb je daar hulp bij nodig? Schakel dan een van onze contentkunstenaars in.