Train2Work | Van SEO-analyse tot vindbare website

Maart 2022 – still going strong

Train2Work is een ervaren opleidingsbureau met een persoonlijke aanpak. Al 20 jaar helpen zij overheid en bedrijfsleven om sneller en slimmer te werken met trainingen en workshops. Gevestigd in een sfeervol pand in Rijswijk, maar actief in heel Nederland.

De uitdaging

De concurrentie in opleidingsland is overweldigend. Belangrijk dus dat je zo hoog mogelijk scoort in Google, zodat je direct in beeld komt als je doelgroep zoekt naar een training. Train2Work ziet de waarde en de noodzaak om hier stappen in te zetten. Daarom vroegen zij ContentKunstenaar om een SEO-scan uit te voeren.

Train2Work was op dat moment geen onbekende. Eerder hebben we voor een van de klanten van Train2Work een incompany training over social media gegeven.

De oplossing

SEO. Daar zijn we vol ingedoken. We beantwoordden vragen zoals: hoe staat de website ervoor? Waar zitten de quick wins? Op welke woorden is Train2Work vindbaar en waarop nog niet of onvoldoende? Wat doet de concurrentie? En welke adviezen kunnen wij meegeven?

Sinds het uitvoeren van de SEO-scan, schrijven we met regelmaat SEO-blogs om te helpen met het behalen van mooie Google-prestaties.

  • SEO-analyse
  • SEO blogs
  • Training social media

 

Dit vindt de klant

Super fijn contact met Nancy! We hebben een mooi professioneel SEO-rapport ontvangen met tips voor onze website. Heel blij mee.

Denise Paalvast – Coördinator bedrijfsbureau bij Train2Work

Tijd voor betere Googleposities?

Wil jij ook scoren in Google? Plan een brainstormsessie met ons in. Als het een match is, dan volgt een analyse en ontvang je hapklare verbeterpunten om nog betere resultaten te realiseren.
Heb je een vraag? Stel ‘m hier!