EVA | Vindbaar in Google met SEO-blogs

Maart 2021 - still going strong

EVA Explainer Video Agency is ontstaan met het idee om kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare explainer video’s te maken in een ‘niet zo betaalbare’ videomarkt. Ze werken voor bedrijven in bijna alle sectoren. Van kleine mkb’s tot grote corporate bedrijven en overheidsinstanties.

De uitdaging

Om de vindbaarheid van de website in Google te vergroten, heeft EVA Explainer Video Agency ContentKunstenaar ingeschakeld voor het schrijven van SEO-blogs.

De oplossing

Op basis van de vraag van EVA Explainer Video Agency hebben we een contentplanning gemaakt en maandelijks een aantal blogs geschreven en geplaatst in de WordPress website. Na een grondig SEO-onderzoek in 2022, zijn we ook begonnen met het optimaliseren van de vaste websitepagina’s.

Het resultaat

Het resultaat is niet alleen terug te zien in vlotte en relevante blogs. De doelgroep die zoekt naar een bureau voor het maken van een explainer video, komt via Google sneller bij EVA Explainer Video Agency terecht. Voor ruim 40 keywords hebben we de top 10 resultaten van Google bereikt. En voor vele andere keywords blijven we de pagina’s optimaliseren, tot we dit punt bereiken.

Dit vindt de klant

“Heel blij met de samenwerking tussen EVA Explainer Video Agency en ContentKunstenaar de afgelopen jaren. Nancy en haar team hebben tientallen relevante blogs geschreven voor onze website welke ook door Google goed worden opgepakt. Aanrader als je jouw geschreven content professioneel wilt uitbesteden!”
– Ramon Freriks, eigenaar EVA

Ook vindbaar worden in Google?

Ben jij ook klaar om gevonden te worden, maar heb je daar hulp bij nodig? Schakel dan een van onze SEO-kunstenaars in.
Heb je een vraag? Stel ‘m hier!