Van Ede & Partners | Zichtbaarheid op social media

December 2021 – December 2022

Van Ede & Partners zet zich in voor betekenisvolle carrières en biedt loopbaanbegeleiding, executive coaching en outplacementdiensten aan personen en organisaties. De loopbaancoaches van Van Ede & Partners richten zich hierbij altijd op de hele mens, persoonlijke groei en ontwikkeling. Wie zichzelf kent en weet wat echt belangrijk is, kan als geen ander de regie voeren over zijn leven en zijn werk.

De uitdaging

Van Ede & Partners Amsterdam kwam eind 2021 bij ContentKunstenaar terecht met de vraag hoe zij bepaalde klantgroepen beter konden bereiken via social media. Ook advies over contentmarketing, interviewen en het schrijven van blogs kwam vluchtig aan bod.

De oplossing

We zijn aan de slag gegaan met:

  • Design van de social media posts
  • Posts voor de LinkedIn bedrijfspagina van Van Ede & Partners Amsterdam en personal branding van de directeur
  • Campagnes via LinkedIn automation

Het resultaat

We hebben in dit proces nauw contact gehad met de opdrachtgever en al deze acties hebben geresulteerd in:

  • Het design van de posts wordt nu door Van Ede & Partners toegepast op landelijk niveau.
  • Groei op de bedrijfspagina van LinkedIn: 67,9% meer paginaweergaven, 45,9% meer unieke bezoekers, 1.700% meer commentaren en 697,4% meer reacties.
  • Via LinkedIn automation hebben we 2 nieuwe doelgroepen aangeboord, waar meerdere opdrachten uit zijn gekomen.

Dit vindt de klant

“Deze contentkunstenaar doet wat ze belooft. Ze is kundig, neemt verantwoordelijkheid en denkt in oplossingen, ook waar die er niet lijken te zijn. Ze is bovendien een bijzonder fijn persoon om mee werken, vriendelijk doortastend. Contentkunstenaar Nancy heeft voor Van Ede & Partners targeted campaigns verzorgd op LinkedIn. Ze schreef social posts voor deze campagnes en ontworp de visuals daarbij. Wij bevelen haar van harte aan!”

Anne-Marie le Poole, marketingmanager bij Van Ede & Partners

Ook social media voor je laten werken?

Wil jij een social media strategie die voor jou werkt? Groeiende kanalen die bezoek trekken naar jouw website? Of via social media meer contact met je doelgroep? Plan dan een vrijblijvende brainstorm met ons in en stel al je vragen.
Heb je een vraag? Stel ‘m hier!