Gratis SEO Quick Scan

Wil je weten wat de quick wins zijn voor jouw website? Met een SEO Quick Scan heb je snel een 0-meting en weet je welke elementen je nu al kunt aanpassen in je website.
3 min. leestijd
14 mrt 2023
Ja, ik wil een gratis SEO Quick Scan

Aanvragen

  Starten met SEO

  SEO, ofwel Search Engine Optimization, betekent dat je de website zo verbetert, dat Google ‘m beter kan lezen en de kwaliteit ervan kan inschatten. De belangrijkste eis: waardevolle, leesbare content die helemaal gericht is op jouw bezoekers.

  Onderdelen van een vindbare website:

  1. Content: zonder content kun je geen zoekmachineoptimalisatie uitvoeren. Denk hierbij aan een landingspagina, productpagina, een blog, maar ook een video. Het is informatie dat een antwoord geeft op een zoekvraag.
  2. Techniek: je website moet technisch op orde zijn, zodat zoekmachinerobots deze kunnen vinden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de mobiele weergave en snelheid van je website.
  3. Off-site SEO: dit zijn de links naar je website, maar ook social media.

  Wat krijg je in de SEO quick scan?

  Ga je starten met zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Dan is het wel fijn om een nulmeting te hebben. Je ontdekt daarin waar je nu staat met je website en waar de snelle verbeteringen zitten. Een mooi startpunt voor een beter vindbare website. Wij voeren graag een quick scan voor je uit, zodat je de basics in de smiezen hebt. Dit krijg je gratis van ons:

  • Een dashboard met je huidige SEO score en SEO fouten
  • Een uitdraai in Excel van de fouten
  • Een uitdraai van de keywords waar je nu op rankt
  • Een call om vervolgacties door te nemen
  Heb je een vraag? Stel ‘m hier!