SEO-websiteteksten

We helpen jouw mooie merk aan hogere Google rankings. Met een grondig SEO-onderzoek, de juiste inzet van zoekwoorden en relevante copy behalen wij die eerste pagina van de zoekmachine.

Zo helpen wij jou

SEO- en zoekwoordenonderzoek
SEO-websiteteksten from scratch
Redigeren bestaande teksten

Klanten en Google gaan hand in hand

Pakkende websiteteksten bedienen zowel jouw klant, als Google. We gaan op zoek naar zoekwoorden die je doelgroep gebruikt en beantwoorden vragen waar zij mee zitten. We schrijven vervolgens sterke teksten, die het goed doen in Google.

Dit houdt niet in dat we teksten volstoppen met het zoekwoord. Het gaat om het kennen van de klant, doelgericht schrijven en de concurrent overtroeven. Het resultaat is relevante content dat antwoord geeft op vragen van je doelgroep. De zoekmachine beloont deze waardevolle content met een hogere ranking.

Van onderzoek tot vindbare tekst

We onderzoeken de huidige status van jouw website, de quick wins en de SEO-fouten. Ook kijken we naar de concurrentie: waar zijn zij op vindbaar en hoe doen zij dat? Dan weten we wat de uitgangspunten zijn. We vervolgen met het zoekwoordenonderzoek en formuleren concrete adviezen.

Om je een startpunt te geven voor een gesprek met ons, kunnen we een gratis SEO Quick Scan uitvoeren. De verbeteringen die hieruit komen, kun je door ons uit laten voeren, maar we kunnen je ook handvatten en/of training geven om hier zelf mee aan de slag te gaan.

ContentKunstenaar Milou Volman

Milou Volman

Contentmarketeer & strateeg

Deze klant ging je voor

Voor EVA hebben we een SEO-onderzoek uitgevoerd en de verbeteringen doorgevoerd

Ontdek dit project
Waag een eerste stap en maak kennis met ons

Waar kunnen we je mee helpen?

  Nog vragen?

  We begrijpen dat het inschakelen van een contentmarketingbureau vragen oproept. Om je op weg te helpen hebben we alvast drie veelgestelde vragen beantwoord. Voor meer vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  Ik heb een andere vraag
  Hoe snel kom ik bovenaan Google?
  Kunnen jullie over alle onderwerpen schrijven?
  Wordt ook input van mij verwacht?
  Heb je een vraag? Stel ‘m hier!