Google Analytics verboden? Dit zijn nu je opties

Hoe vaak wordt mijn website bezocht? Hoelang blijven bezoekers hier gemiddeld? Welke pagina’s worden er voornamelijk bekeken? Als marketeer en ondernemer zijn dit belangrijke statistieken om van op de hoogte te zijn. Via Google Analytics verzamel je met gemak al deze informatie.

Hoe schrijf ik SEO blogs?

Veel ondernemers laten SEO (of: zoekmachine optimalisatie) links liggen en focussen op advertenties en snelle zichtbaarheid op social media. Dit is geen duurzame strategie.

Wat is copywriting?

Bij copywriting denken mensen negen van de tien keer dat het te maken heeft met copyright. Dat kan ik gelijk de wereld uit helpen: het heeft niets met auteursrecht te maken. Maar doet een copywriter dan wel?

Checklist Contentdistributie

Besteed aan je contentdistributie minimaal evenveel tijd als aan het maken van de content zelf. Je kan nog zulke mooie teksten hebben, als niemand ze te zien krijgt, mist het alsnog zijn doel.

Onderzoek toont aan: contentmarketing loont

Contentmarketing is bewezen effectief. Uit een onderzoek onder 304 directieleden, marketing managers en marketing medewerkers blijkt dat 86 procent van de respondenten contentmarketing als een zeer effectieve methode beschouwen.