Content

Blog met tips & tricks om jouw vindbaarheid te vergroten.
distributie_content_verspreiding_social media

Content atomisatie: schieten met hagel

Met het huidige overvolle contentlandschap wordt de kans dat consumenten jouw artikel of video lezen of bekijken steeds kleiner. Hoe zorg je dat je die hoogwaardige long-read dan toch onder de neus van de lezer schuift? Dat doe je met content atomisatie.

Lees verder
content recycle _levenscyclus

De levenscyclus van content

Je hebt een mooie blog gepubliceerd. Goed bezig! Maar daar laat je het niet bij, toch? Je houdt na publicatie ook rekening met de content levenscyclus en speelt daar handig op in.

Lees verder
Microfoon_schreeuw_actie

Zo zet je je lezer aan tot actie

Er pronkt een mooie blog op je website. Deze deel je via social media en je nieuwsbrief. De sprankelende titel zet de doelgroep aan om op de link te klikken. De sterke inleiding zorgt dat ze doorlezen. Dat heb je mooi gedaan! Maar wat wil je nu met deze blog bereiken?

Lees verder
lezers vanuit het niets

Met deze 5 tips krijg je vanuit het niets lezers

‘Hoe krijg ik vanuit het niets lezers? Moet ik dan extra
geld in betaalde promotie of advertenties stoppen?’ Die vraag kreeg ik laatst toen ik met een klant sprak over content marketing. Nee dat hoeft niet per se. Lees hier hoe je vanuit het niets lezers krijgt voor je blog.

Lees verder
Contentdistributie

Checklist Contentdistributie

Besteed aan je contentdistributie minimaal evenveel tijd als aan het maken van de content zelf. Je kan nog zulke mooie teksten hebben, als niemand ze te zien krijgt, mist het alsnog zijn doel.

Lees verder
Contentkunstenaar logo