Checklist Contentdistributie

Besteed aan je contentdistributie minimaal evenveel tijd als aan het maken van de content zelf. Je kan nog zulke mooie teksten hebben, als niemand ze te zien krijgt, mist het alsnog zijn doel.

Onderzoek toont aan: contentmarketing loont

Contentmarketing is bewezen effectief. Uit een onderzoek onder 304 directieleden, marketing managers en marketing medewerkers blijkt dat 86 procent van de respondenten contentmarketing als een zeer effectieve methode beschouwen.

Met deze 5 tips krijg je vanuit het niets lezers

‘Hoe krijg ik vanuit het niets lezers? Moet ik dan extra
geld in betaalde promotie of advertenties stoppen?’ Die vraag kreeg ik laatst toen ik met een klant sprak over content marketing. Nee dat hoeft niet per se. Lees hier hoe je vanuit het niets lezers krijgt voor je blog.

Zo zet je je lezer aan tot actie

Er pronkt een mooie blog op je website. Deze deel je via social media en je nieuwsbrief. De sprankelende titel zet de doelgroep aan om op de link te klikken. De sterke inleiding zorgt dat ze doorlezen. Dat heb je mooi gedaan! Maar wat wil je nu met deze blog bereiken?

De levenscyclus van content

Je hebt een mooie blog gepubliceerd. Goed bezig! Maar daar laat je het niet bij, toch? Je houdt na publicatie ook rekening met de content levenscyclus en speelt daar handig op in.