Training creatief schrijven

Het overbrengen van je boodschap en het overtuigen van je doelgroep, begint bij een creatieve tekst. Jij wordt toch ook warmer van het verhaal van Tony’s Chocolonely, dan van je plaatselijke accountant?

Wat heb je aan creatief schrijven?

Creatief schrijven gaat verder dan alleen je letterlijke boodschap overbrengen op de lezer, zoals in een nieuwsbericht. In plaats daarvan marineer je het met een gevoel en verpak je het in een verhaal.

Als je creatief schrijft, verras je de lezer, waardoor je onthouden wordt. Het dwingt je om je ideeën duidelijk te verwoorden en je lezer onderdeel te maken van het verhaal. Dat zorgt dat het zo’n krachtig middel is. Hoewel schrijven altijd een kwestie van ‘doen’ is, zijn er wel een aantal hulpmiddelen die je kunt gebruiken in je teksten en manieren die je in kunt zetten om je creatieve brein aan te spreken.

Dit ga je leren

Het verzinnen van een creatieve invalshoek, een pakkende kop en een spannende schrijfstijl, dat doe je helemaal zelf. In deze training creatief schrijven, krijg je handvatten en tips om zelf aan de slag te gaan met het creëren van nieuwe ideeën en het uitwerken van deze ideeën tot interessante copy. Na afloop weet je hoe je een originele tekst schrijft die de aandacht van je lezer vasthoudt. Verder komt dit aan bod:

  • Zo kom je in een creatieve mindset
  • Toepassen van storytelling
  • Het aanspreken van zintuigen
  • Het gebruiken van stijlfiguren
  • En als bonus: een interview met Roy Ishak, auteur van ‘Creatief schrijven voor copywriters

Deze online training is geschikt voor jou als je de basis van tekstschrijven al beheerst, maar geïnspireerd wilt worden om er een creatief tintje aan toe te voegen.

Er is meer

Naast de training creatief schrijven, krijg je ook toegang tot de community van ContentCrafters. Met daarin:

  • Iedere dag nieuwe inspiratie
  • Kennisdeling met ondernemers en marketeers
  • De kans om je vragen te stellen en feedback te krijgen op je content
  • De optie om samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers en marketeers

Start met creatief schrijven

Ga voor creatieve groei. We bieden de training creatief schrijven nu tijdelijk met een aantrekkelijke korting. Van €387,– naar €295,-. Hiermee krijg je een jaar lang toegang tot de training én de community.

Heb je een vraag? Stel ‘m hier!