Breng jouw merk in beweging met logo animatie

Stel je voor: jouw logo, het kloppende hart van je merk, komt in beweging en trekt de aandacht, zoals geen enkel statisch beeld kan. 

Breng jouw merk in beweging met logo animatie

Een animatie die bij jou past

Wil je de aandacht trekken van je publiek? Jouw uitstraling verder professionaliseren? En een unieke variant van je logo creëren? Dan is logo animatie iets voor jou.

Wij kunnen dit voor je realiseren. Elke logo animatie die wij maken is maatwerk. We zorgen ervoor dat de animatie past bij de unieke identiteit en waarden van jouw merk. Of je nu een startup bent met een speelse uitstraling of een gevestigd bedrijf met een formele toon, we vinden de juiste benadering.

Onze aanpak is daarbij flexibel. We kunnen elementen toevoegen, wijzigen of weglaten op basis van jouw feedback en voorkeuren, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies is wat je voor ogen hebt.

Toepassingen

Wat kan je met een logo animatie?

Website
Laat je logo tot leven komen op je website. Afhankelijk van de gekozen animatie is het perfect voor de menubalk, de header of footer. Of gebruik een langere animatie om je productpagina’s extra slagkracht te geven.
E-mail handtekeningen
Je e-mail is hét middel waar jouw klanten dagelijks mee in aanraking komen. Val extra op met jouw logo animatie in je e-mailhandtekening. In onze ervaring krijg je daarop gegarandeerd dagelijks leuke reacties.
E-mail campagnes
Naast e-mailhandtekeningen kun je de animatie ook bij uitstek goed gebruiken in e-mailcampagnes via systemen als Hubspot, Mailchimp, Mailblue, en nog veel meer.
Video
Gebruik je video's? Zet dan een stap extra met een geanimeerd logo in de intro en outro. Het verhoogt direct de professionele uitstraling van je content.
Presentatie
Bij presentaties en webinars wil je dat jouw merk blijft hangen. Bewegend beeld, zoals een logo animatie, trekt de aandacht en is dus een uitstekende toevoeging aan je presentatie.
Social media
Zet je logo animatie in als video of voeg het toe aan je Instagram stories met één klik via Giphy. Zet je schrap voor enthousiaste reacties van je volgers!
Advertenties
In advertenties en banners kan een geanimeerd logo een wereld van verschil maken. Trek de aandacht op een subtiele maar effectieve manier.

De voordelen van een logo animatie

Het inzetten van animaties bieden diverse voordelen, waaronder:

 • Meer aandacht: mensen zijn visueel ingesteld en bewegende beelden trekken sneller de aandacht dan statische beelden. Bovendien blijven bewegende beelden langer in het geheugen plakken.
 • Versterken van je merk: een geanimeerd logo en merkverhaal geven je de mogelijkheid om je waarden en producten op een creatieve manier over te brengen. Dit versterkt je merkidentiteit en zorgt voor een professionele uitstraling.
 • Onderscheidend: door je logo te animeren, onderscheid je je van je concurrenten. Je valt op in een overvolle markt.
 • Veelzijdig: je kan alle kanten op met een geanimeerd logo. Van social media, video’s, e-mails tot je website.

Het proces van logo animatie

 1. Brainstorm
  We beginnen met een brainstorm om jouw merk, verhaal en jouw wensen te begrijpen.
 2. Storyboard
  We werken een storyboard uit, waarin we visueel weergeven hoe wij de animatie voor ons zien. Dit bespreken we natuurlijk.
 3. Productie
  Na akkoord op het storyboard gaan we de animatie maken. We maken deze in Adobe en leveren het eindproduct op in meerdere formaten, zodat je het overal kunt inzetten.

Afhankelijk van je wensen, maken we al logo animaties vanaf €350,-.

Breng je merk in beweging

Je bent slechts een stap verwijderd van een opvallende logo animatie. Neem contact op voor een kosteloos inspiratiegesprek. Als we jouw wensen in kaart hebben, maken we een scherpe offerte.

Spreken we jou binnenkort?

  Heb je een vraag? Stel ‘m hier!