Webinar terugkijken: van doelgroep naar loyale klant

Webinar terugkijken: van doelgroep naar loyale klant

Diehard Nike sneakerfans, Ferrari-lovers of hondstrouwe IPhone gebruikers. Loyale klanten zijn onmisbaar om jouw merk of bedrijf te laten groeien. Maar… hoe vind je de klanten die van jouw product een gat in de lucht springen? En hoe vertaal je de kenmerken van die klanten naar jouw merkuitingen?

In een webinar op 11 oktober deelden we dit en meer. Vraag op deze pagina de terugkijklink aan.
We nemen je mee in sprekende voorbeelden en geven je praktische handvatten om jouw doelgroep te binden én je merkverhaal te versterken.

Dit neem je mee uit het webinar

Je wilt jouw merk laten groeien en je ideale klant aanspreken en binden. Na het webinar heb je een aantal nieuwe tools in handen om dit te bereiken.

Je leert:

  • Welke elementen je kunt gebruiken in jouw merkverhaal.
  • Hoe je je verdiept in jouw doelgroep, zodat je merkverhaal daar naadloos op aansluit.
  • Hoe je dit vervolgens vertaalt naar jouw merkuitingen, bijvoorbeeld jouw website.

Als bonus ontvang je als deelnemer een kortingscode voor ContentCrafters – waarop je onder meer een uitgebreide training over dit onderwerp vindt.

Sprekers

Colin Reudink
Colin is eigenaar van Sterklant, doelgroepexpert en senior docent consumentengedrag. Hij neemt je in dit webinar mee in de onderwerpen consumentenpsychologie en klantbeleving. Hoe denkt jouw ideale doelgroep en hoe kun je hen laten plakken als loyale klant?
Nancy van Bemmel
Nancy is eigenaar van ContentKunstenaar en heeft al flink wat klanten geholpen met hun merkverhaal en merkbeleving. In het webinar deelt zij de cruciale elementen voor ieder merkverhaal.
Wil jij jouw merk op de kaart zetten?

Vraag de terugkijklink gratis aan

    Heb je een vraag? Stel ‘m hier!