Training e-mailmarketing

Ben je gek als je aan een ‘nieuwsbrief’ begint? Dat is toch hartstikke ouderwets! Onderschat deze tool niet, met goede mailings krijg je trouwe lezers en kun je deze ook écht laten converteren.

Van e-mailmarketing tot klant

Met e-mailmarketing bereik je je doelgroep. Of je nu nieuwe leads wil genereren of bestaande relaties  warm wil houden, deze tool komt binnen in hun meest gebruikte programma. Hoe krijg je abonnees? Hoe maak je goede nieuwsbrieven? En hoe zorg je dat deze ook echt gelezen worden?

Als je e-mailmarketing goed inzet is het snel, effectief, persoonlijk en geeft het veel mogelijkheden tot verkoop. De succesfactor voor e-mailmarketing, is de waarde die je biedt. Niet alleen commercieel en ‘zenden’, maar juist waardevolle informatie delen en de interactie opzoeken.

Mensen worden namelijk niet zomaar klant van je. Ze willen je leren kennen, leuk vinden en vertrouwen. En dat lukt alleen als ze meerdere keren met je in aanraking komen. En dat doe je met e-mails. Bij het lezen van iedere mail, zijn ze een stap dichterbij de conversie. Langzaam raakt iemand met jou en je ideeën vertrouwd. Tot het moment dat hij/zij jou nodig heeft.

Dit ga je leren

Van inschrijvers verzamelen, tot inschrijvers klaarstomen tot klant. We richten ons niet op het versturen van de gebruikelijke nieuwsbrief aan bestaande klanten, maar juist op het creëren van een e-mailflow die uiteindelijk zorgt voor nieuwe klanten of upsell-mogelijkheden. Dit komt aan bod:

  • Doelen en doelgroep
  • Succescomponenten van e-mailmarketing
  • Automatiseren van je e-mailflow en testen
  • Beantwoorden van veelgestelde vragen – stel die van jou ook gerust!

Er is meer

Naast de training e-mailmarketing, krijg je ook toegang tot de community van ContentCrafters. Met daarin:

  • Iedere dag nieuwe inspiratie
  • Kennisdeling met ondernemers en marketeers
  • De kans om je vragen te stellen en feedback te krijgen op je content
  • De optie om samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers en marketeers

Start met e-mailmarketing

Ga voor betere e-mails en meer klanten. We bieden de training e-mailmarketing nu tijdelijk met een aantrekkelijke korting. Van €387,– naar €295,-. Hiermee krijg je een jaar lang toegang tot de training én de community.

Heb je een vraag? Stel ‘m hier!