Social media management

Social media platformen zijn ontzettend waardevol om interactie te creëren met je doelgroep. Door jouw online bereik hierop te vergroten, word je online zichtbaar, krijg je meer websitebezoek en word je op de lange termijn sneller herkend en onthouden door je doelgroep.

Zo helpen wij jou:

Social media strategie, planning en beheer
Het maken van pakkende posts en stories
Social media advertising
LinkedIn automation

Bereik je doelgroep

Met onze social media kunstenaars bereik je jouw gewenste doelgroep via LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, en Twitter. We bepalen welke kanalen relevant zijn voor jouw doelstellingen  en ontwikkelen hier een effectieve strategie voor en maken prikkelende posts. Vervolgens zorgen we dat alles op de juiste dagen en tijden wordt gepubliceerd.

Wij houden je social media kanalen up-to-date en zorgen we ervoor dat je regelmatig zichtbaar bent onder jouw doelgroep. We houden bij het posten van content en beeld rekening met de strategie, de doelgroep en de identiteit van je bedrijf. Berichten op social media moeten pakkend zijn voor de juiste doelgroepen, opvallen en aanzetten tot actie.

Sarah Boer

Sarah

Maak kennis met onze contentmarketeer

Deze klant ging je voor

Voor Theater Babel hebben we een social media campagne ontwikkeld en uitgevoerd.

Ontdek het project
Waag een eerste stap

Waar kunnen we je mee helpen?

  Nog vragen?

  We begrijpen dat het inschakelen van een social media bureau vragen oproept. Om je op weg te helpen hebben we alvast drie veelgestelde vragen beantwoord. Voor meer vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  Ik heb een andere vraag
  Wat houdt een social media strategie in?
  Hoe werken jullie met ons samen?
  Heb je een vraag? Stel ‘m hier!