HIP Select | Effectieve vacatureteksten

Mei 2022 – still going strong

HIP Select is een inkoopadviesbureau dat zich focust op werving en selectie en inhoudelijke personele vraagstukken van klanten. Zowel private als publieke inkooporganisaties weten HIP Select te vinden en bevestigen de kwaliteit, betrouwbaarheid en het innovatieve karakter.

De uitdaging

HIP Select is sterk in het invullen van (tijdelijke) capaciteitsvraagstukken en weet ook effectief te adviseren bij inkoopvraagstukken. Daarbij is employer branding hen zeker niet vreemd. Toch zochten zij voor de vacatureteksten een frisse blik en schakelden ons daarom in.

 

De oplossing

Voor diverse klanten van HIP Select hebben we de vacature geschreven. In veel gevallen beginnen we eerst met een interview om de kern van de organisatie en de wensen voor de nieuwe collega te achterhalen. Na deze inventarisatie schrijven we de vacaturetekst en schakelen we met HIP Select en de klant om deze te finetunen.

  • Interviewen van klanten
  • Schrijven of redigeren van de vacatureteksten

Vacatures met impact

Wil jij ook vacatures met impact? Of ben je benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen op het vlak van employer branding? Neem dan contact op voor een vrijblijvende brainstormsessie.
Heb je een vraag? Stel ‘m hier!