lezers vanuit het niets

Whitepaper

5 tips: vanuit het niets lezers voor je blog

‘Hoe krijg ik vanuit het niets lezers? Moet ik dan extra geld in betaalde promotie of advertenties stoppen ?’ Die vraag kreeg ik laatst toen ik met een klant sprak over content marketing. Nee dat hoeft niet per se, al kan het in sommige gevallen wel helpen om met een klein bedrag een artikel te ‘boosten’. Over deze promotie op social media later meer.

Nu eerst: 5 tips om vanuit het ‘niets ’ lezers naar je blog te trekken. 

In deze whitepaper

  • SEO: zorg dat je artikel vindbaar is
  • Zo zorg je dat je doelgroep het artikel wil lezen en delen
  • Maak gebruik van de mogelijkheden van social media
  • Bouw een bestand op met nieuwsbrieflezers
  • Doe aan contentatomisatie

Download hier:

Als je hieronder je gegevens achterlaat, krijg je van mij de whitepaper. Ook ontvang je nieuwe blogs en whitepapers direct in je mailbox. 

Lees hier de privacyverklaring.