Content Creatie.

Hoe komt jouw doelgroep het eerste met jou in aanraking? Dikke kans dat dit via een vorm van content is. Dan kan deze content maar beter kwalitatief goed zijn, toch? Anders is die potentiële klant zo weer weg…

Een bedrijf is zo succesvol als zijn content.

Wat kan content voor jou betekenen

Wat levert goede content op?

✅ Meer bezoekers op je website

✅ Meer leads

✅ Positie van kennispartner

✅ Onderscheiden van concurrenten

✅ Effectief op de lange termijn (in tegenstelling tot advertenties) 

We kunnen je helpen met:

Whitepapers

Whitepapers zijn ideaal als gratis weggever om leads te genereren en als bezoekersmagneet. Door waarde toe te voegen creëer je sympathie en licht je alvast een tipje van de productsluier op. 

Blogs

Een blog is een veelzijdige contentvorm. Het is een inhoudelijk sterk verhaal, waarmee je de experttitel binnenhaalt. Tegelijkertijd verbeter je jouw vindbaarheid in Google.

Interviews

Met een interview toon je jouw expertise. Deze vorm van content komt objectiever over dan bijvoorbeeld een blog. Het is bovendien nog sterker als iemand anders jouw bedrijf in de schijnwerpers zet. Denk bijvoorbeeld aan klantinterviews

Websiteteksten

Een goede en vindbare website zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden. Dit vraagt onder meer om aantrekkelijke en SEO-proof websiteteksten en doordachte zoekwoorden.

Mailings

Heb je al een mailinglijst met potentiële klanten? Mail je die ook regelmatig? En worden je mails dan ook geopend en ondernemen je lezers actie?

Als het antwoord op 1 of meerdere vragen nee is, klik dan op deze link.

Social media

Social media kunnen je veel opleveren. Google neemt het mee in haar algoritme en social-ondernemers hebben over het algemeen meer autoriteit en een betere reputatie binnen hun branche.

Geen tijd? We kunnen je helpen aan een planning, representatieve uitingen in jouw huisstijl, rapportages en advertenties.

Visuals

Hoe geef je gezicht aan je merk? Mooie visuals met jouw huisstijl zorgen voor herkenbaarheid en professionaliteit. We kunnen je helpen met fotografie, blogafbeeldingen, social media visuals, design van whitepapers en video.

Podcasts

Podcasts zijn een mooie aanvulling op je contentmarketingmix. Podcasts bereiken mensen op een ander moment dan bijvoorbeeld blogs. Ze zitten in de auto of staren uit het raam van de trein. Bovendien heb je met Spotify en iTunes direct een potentieel bereik van duizenden luisteraars

Coördinatie

Heb je collega’s of ken je experts die goede content kunnen maken, maar mis je de tijd om dit te coördineren? Dat nemen we dit uit handen. Denk aan de ontwikkeling van een planning, plaatsen van de berichten in het cms, aansturen van de auteurs en het redigeren van de content.

Nancy weet inhoudelijke goede teksten te combineren met een vlotte schrijfstijl en passend beeldmateriaal. Door haar ervaring met contentmarketing helpt zij onze diensten beter onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep.
Inge van Laarhoven
Inge van Laarhoven
Eigenaar TenderSucces

Ook samen aan de slag?