Contentmarketeer

32-40 uur per week

Wij geloven dat content een van de meest waardevolle marketingtools is die een bedrijf in handen heeft. Contentkunstenaar helpt ondernemers met een effectieve aanpak en zo ook met meer vindbaarheid.

Is dit ook jouw visie? Mooi! Dit doen we:

Om ondernemers te helpen groeien, ontwikkelen we een contentstrategie en voeren dit vervolgens uit. Denk aan het maken/bijhouden van een contentplanning en het maken van blogs, kennisdocumenten (weggevers), infographics, websiteteksten en social media berichten. Daarnaast behoort e-mailmarketing en (in beperkte mate) advertenties ook tot onze passie. 

Kunnen we een wens van de klant zelf niet oppakken? Dan schakelen we onze flexschil in. Denk aan freelancers en oproepkrachten. Dan is het zaak dat we er bovenop zitten en het werk goed coördineren en controleren. 

Klanten waar je mee te maken krijgt

Contentkunstenaar bedient met name klanten die b2b-diensten aanbieden. Onderwerpen waar je over zal schrijven lopen uiteen van zorg, aanbesteden, software tot fiscaal. Het is belangrijk dat je leergierig bent en ieder onderwerp op wil pakken.

Je helpt mee met het bouwen van een startup

Je komt in een klein, gezellig team terecht en helpt mee met de groei van Contentkunstenaar. Naast het team op kantoor hebben we ook twee oproepmedewerkers en een team zzp’ers. 

Als we samen aan de slag gaan, dan kom je te werken in een inspirerende en groene kantoorjungle in Leiden. Natuurlijk is thuiswerken ook prima. Flexibiliteit staat voorop: whatever works for you!

 
 

Ben jij een Contentkunstenaar?

Het is belangrijk dat je een paar jaar ervaring hebt, passie hebt voor je vak en steeds zoekt naar manieren om je werk beter en efficiënter te doen. Daarnaast ben je spontaan, creatief, zelfstandig en een taalpurist. 

Jouw nieuwe uitdaging in een notendop:

 • Je hebt regelmatig klantcontact en gaat op een gegeven moment ook projecten leiden.
 • Je denkt strategieën uit, schrijft aantrekkelijke seo-blogs, helpt bij de groei van de social media kanalen van klanten en maakt websiteteksten. 
 • Verder zoek je steeds naar mogelijkheden om klanten te helpen groeien. Je enthousiasmeert klanten voor jouw idee en gaat er vervolgens zelf mee aan de slag.
 • Je stuurt freelancers en oproepkrachten aan en kijkt hun werk na. Hierbij let je streng op de opbouw van de tekst en spelfouten. 

Wat krijg je

 • Mooi salaris met maandelijkse bonusregeling
 • Onbeperkt vakantiedagen
 • Kans om een startup te helpen groeien. En dat betekent: als Contentkunstenaar groeit, groei jij mee
 • Vrijheid om je eigen klanten en projecten te managen
 • Vrijheid om je week en tijd zelf in te delen
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Massagestoel tot je beschikking
 • Gezellige borrels, etentjes en teambuilding activiteiten
Ik doe mee!
Van mij hoef je geen motivatiebrief of cv te sturen. Maar ik wil wel graag onderstaande vragen alvast stellen.
Mooi als je Contentkunstenaar ook volgt 😉
Mag ook een visuele publicatie zijn
Contentkunstenaar logo